Referat

20.10.17: Bortført (1.000 exp)

Den unge paladin, Meliodas Zoldyck, vågner uden erindring om, hvor han er. Det samme er tilfældet med den unge ranger, Glim Glorisoo. Bundet finder de sig selv omtågede på et vådt tæppe i et telt, mens stemmer og slørede skikkelser går rundt om dem.

Uden videre forklaring lænkes de to sammen med en kæde, og det er første gang, at Glim Glorisoo og Meliodas Zoldyck ser hinanden. Glim forsynes med et tarveligt sværd, mens Meliodas får et skjold. Sammen med to andre sammenlænkede mænd kastes de ind i en arena, hvor tre gladiatorer straks angriber dem.

Med dygtighed besejrer Glim og Meliodas gladiatorerne, og som de eneste overlevende fra arenaen skånes deres liv, og de føres videre nordpå for at deltage i nye gladiatorkampe.

På turen får de følgeskab af fire nye fanger, heriblandt den smukke, unge Alana Moras, og her erfarer de, at de befinder sig i Wild Lands. Alana afleveres dog allerede senere samme dag til en våbensmed som bytte for våben.

Samme nat bryder Glim og Meliodas fri af deres fangenskab, befrier ubemærket de to andre fanger og søger tilbage til våbensmedens by. På vejen overraskes de af et  koppel ulve, og Glim må bruge sine evner som ranger for at undgå kamp.

Fortsætter herefter til den nærliggende by, hvor de efter en kort kamp med smeden og hans hjælper befrier Alana Moras.

02.11.17: I dødens favn (1.250 exp)

Glim og Meliodas tager afsked med Alana Moras og sætter kursen nordpå for at få deres ting tilbage fra de mennesker, der havde bortført dem. Om natten ser de lys et stykke borte, og de følger spor til en forladt ruin, hvor det i skumle kældergange kommer til kamp med to tilbedere af dødsguden Nerull, før de befrier de to medfanger fra karavanen fra nyt fangenskab: Brødrene Harkish og Goldresh el Bahrim.

På den ene tilbeder af Nerull finder de tillige et kort, som viser vej til noget, de ikke kan gennemskue.

18.11.17: Overmagt (1.000 exp)

Fast besluttet på at få deres ting tilbage, drager Glim Glorisoo og Meliodas Zoldyck videre mod nord for at finde karavanen, der bortførte dem til Wild Lands. Undervejs overraskes de af en gruppe orcer, som de flygter fra ind i en nærliggende skov, der ligger tæt indhyllet i tåge.

Det viser sig dog snart, at orcerne ikke er efter de Glim Glorisoo og Meliodas Zoldyck, men at de er på flugt fra noget større, som de to venner snart står over for; en tre meter høj trold, der med dygtighed besejres. Med et dødsskrig tilkalder den dog en anden trold, og efter en hidsig jagt gennem skoven står de to sårede venner over for en ny voldsom modstander.

Trods dygtighed og godt samarbejde er udfaldet for de to hårdt sårede krigere uundgåeligt, og da Meliodas Zoldyck som den sidste af de to slås til jorden af trolden, ser han et blændende lys.

De vågner begge på gulvet i en hytte, hvor druiden Caelis Morgan bor. De fortæller ham deres historie, og han hjælper dem med en genvej, så de kan indhente karavanen med slavehandlerne.

Netop i tide til at overraske karavanen på handelsvejen kommer det til kamp med karavanens tre krigere. De to først besejres, mens den tredje tålmodigt ser til, før han med voldsomme hug fælder Glim og Melidas med sit sværd, og alt bliver mørkt for de to venner.

21.11.17: Hævntørst (1.000 exp)

Glim og Meliodas kommer til sig selv i strålende solskin på det sted, hvor de blev fældet af krigeren fra karavanen. De er begge medtaget, men de er alligevel klar til at genoptage forfølgelsesen på karavanen.

Snart når de to venner en bondegård, hvor de erfarer, at karavanen har bortført en ung mand ved navn Thomaz. Glim og Meliodas lover at finde sønnen, og de låner derfor to rideheste, med hvis hjælp de snart indhenter karavanen. Her kommer det til kamp med to livvagter, der er tæt på at dræbe Meliodas, før de tager lederen af karavanen til fange.

Vel genforenet med alt deres udstyr drager de sammen med Thomaz og deres fange tilbage og afleverer Thomaz, før de fortsætter til nærmeste by halvandet døgn sydvest på, Springby, hvor de til byens uimponerede sherif afleverer deres fange, før de indlogerer sig på byens kro, hvor de falder i god snak med kroejeren, Anthon.

18.12.17: Deja vu (1.000 exp)

Glim og Meliodas får identificeret betydningen af det fundne kort ved hjælp af krofatteren Anthon, der fortæller om et forladt kloster i bjergene.

Efter et farefuldt møde med en lokal bande af bøller, hvor Anthons enorme vagthund, Brutus, kommer dem til hjælp, sætter Glim og Meliodas kursen mod de nærliggende bjerge, hvor de finder frem til den gamle klosterruin, der synes forladt.

Overbevist om at ruinen gemmer på mere, end hvad øjet kan se, finder de frem til en hemmelig luge, der fører ned til et skjult kældersystem. Her finder de i en revne i en væg et skjult stykke papir, der viser vej til et helligt relikvie nordpå.

Herefter overrasker de tre tilbedere af dødsguden Nerull i et tilstødende ceremonirum. Det kommer til voldsom kamp, og det er med nød og næppe, at de to venner slipper med livet i behold.

20.12.2017: Belønningen (1.500 exp)

Såret fra den foreliggende aftens kamp med Nerull-tilhængerne må de to venner flygte nordpå, da de ser banden fra Springby nærme sig klosteret næste formiddag.

Efter timers vandring over klipper og bevoksninger hører de snart en sær lyd, og de finder frem til en bjørn, der er hårdt såret af adskillige pile. Det lykkes de Glim at trække pilen uden, mens Meliodas Zoldyck healer bjørnen, der herefter forsvinder.

Da et uvejr trækker sammen over bjergene, må de to venner søge læ i nogle klipper, før de næste dage finder frem til en kløft. Her kommer det til voldsom kamp med en ogre og fem orcer, der har taget ophold i en hule, der synligvis har været beboet af en bjørn, der dog ikke er at se nogen steder. Meliodas og Glim formoder, at hulen tilhører den bjørn, de reddede dagen inden.

Efter en dags hvile ovenpå kampen med ogren og orcerne, krydser de to venner floden og finder frem til et sært udseende træ, hvorunder de finder en indgang til en underjordisk grotte, hvor de ser lige gennem en illusion af to skræmmende minotaurer og skaffer sig vej gennem en låst stendør ved at sige navnet Boccob højt.

I det bagvedliggende rum finder den en lysende sfære, der frarøver dem livsenergi - men til gengæld gør dem stærkere i deres seks grundevner og giver dem et ønske hver. Meliodas Zoldyck ønsker, at han mester sit sværd til perfektion, mens Glim Gloriso ønsker sig, at han kan ånde og bevæge sig under vandet.

10.01.18: Hjemrejse (750 exp)

Meliodas får i en drøm et budskab om, at han skal indfinde sig på paladinakademiet i Calaunt, og de to venner begiver sig sydpå for at lægge Wild Lands bag sig. Turen hjem viser sig dog til at være aldeles farefuld, og efter et møde med en gruppe hobgoblins, hvor bjørnen, som de tidligere reddede, kommer dem til hjælp, oplever de et møde med en griffin, der koster dem deres ene hest.

I midten af april når de to venner dog deres destination; paladinakademiet i Calaunt, hvor Meliodas af paladinakademiets forstander, Celias Almathan, får tildelt sin mission; at opsøge politikeren Conus Jansen, der vil sætte ham ind i detaljerne.

01.02.18: Meliodas' mission (2.000 exp)

Efter at have hørt rygter om en piges forsvinden, en skummel troldmands huseren i Langor-skoven samt Cealvian von Aramist's comeback i den landsdækkende turnering, opsøger de to venner Conus Jansen, en af de mest magtfulde politikere i Calaunt.

Conus Jansen giver dem en mission, som de for alt i verden skal holde tæt med: Hans datter, Elana Jansen, forsvandt for en uges tid siden, og han ønsker ikke cityguarden indblandet af frygt for rygter i byen. De vil få 100 sp for at få hende tilbage - og det dobbelte beløb, hvis de dræber den, der har bortført hende.

Meliodas og Glim indvilliger i missionen, og uden at undersøge yderligere for spor drager de vestpå mod Langor-skoven, da de føler sig overbevist om, at rygterne om den skumle troldmand må have en forbindelse til den forsvundne pige.

Dagen efter finder de ved indgangen til Langor-skoven spor efter en hestevogn, og sporene fører til en hytte i skoven. Her finder de en ung mand hårdt kvæstet, og da de healer ham, fortæller han, at hans kone, Elana, blev bortført af nogle personer, der slog ham ned. Han selv hedder Anthon.

Med Glim Glorisoo's fine sans for at finde og følge spor, følger de spor til en mindre bande af orcer, der har bortført Elana. Glim overhører deres interne snak om, at de skal føre pigen til "den store mester", og de beslutter sig derfor til at følge uset efter orcerne for at uskadeliggøre denne person.

Få timer senere når de en solid hytte, hvor en ældre mand tager mod orcerne og pigen, før han sende orcerne videre med en belønning. Meliodas og Glim trænger skaffer sig straks adgang til hytten, hvor det kommer til kamp med manden, der viser sig at være magiker, og kampen er meget tæt på at koste Meliodas livet.

Foranlediget af stedet og omstændighederne erfarer Glim og Meliodas til deres store overraskelse, at de besidder magiske kræfter, da de pludseligt kan læse magisk skrift og se magi.

18.02.18: Midtby (5.000 exp)

Meliodas Zoldyck og Glim Glorisoo tager afsked med Elana og Anthon for at drage tilbage til Calaunt for at aflægge rapport hos Conus Jansen, men de to venner står snart overfor deres hidtil største udfordring: Netop kommet ud af Langor-skoven erfarer de to venner gennem en hesterytter, at den lille by, Midtby, er under angreb af orcer.

Hurtigt iler Meliodas og Glim til byen, og efter kampe med en lang række orcer kaldes de til byens stalde, der er under angreb. Her kommer det til kamp med to gigantiske trolde, hvoraf den ene har en hårdt såret hest under armen. Efter en voldsom kamp, der er tæt ved at koste de to venner livet, nedlægges de to trolde foran øjnene af byens skræmte beboere og vagtværn.

Meliodas Zoldyck healer herefter den hårdt sårede hest, en hvid araberhoppe. Straks herefter føler han et sært, tæt bånd til hesten, og derfor beslutter han sig for at købe hesten af ejeren, hvorefter han navngiver den Snehvide.

Tiljublet af byens beboere som de sande redningsmænd hjælper de to venner med slukning af brande, at tilse de sårede og uskadeliggøre de sidste orcer, før cityguarden fra Calaunt indfinder sig ud på natten.

Dagen efter forlader Glim og Meliodas atter Midtby, og tilbage i Calaunt aflægger Meliodas rapport til Celias Almathan, der bifalder Meliodas' valg om at lade Elana blive hos sin elskede. Ved en ceremoni i Heironeous-templet forfremmes Meliodas dagen efter til bronzekappe som følge af hans heltemodige indsats i Midtby, mens Glim anerkendes og takkes for hans hjælp.

22.02.18: xxxxxxxx (x.xxx exp)

Efter Meliodas' forfremmelse drager de to venner vestpå for a deltage i landets indledende turneringsrunder i forbindelse med årsdagen for Kord.......