Om World of Orion

World of Orion er en fiktiv rollespilsverden, der tager udgangspunkt i en tid, der svarer til middelalderen. 

I World of Orion er elvere, orcer, gnomer, monstre, guder og magi en mere eller mindre naturlig del af det daglige liv, og World of Orion minder i stilen meget om Middle Earth, der er kendt fra Tolkiens bøger om Hobitten og Ringenes Herre, der også er filmatiseret af Peter Jackson tilbage i 00'erne og 10'erne.

World of Orion består af en række lande, hvoraf det er landet Aragorn, hvor de to spillere har base - og hvor størstedelen af handlingen er henlagt. Landet regeres af Kong Aaron IV, der holder til på castle Drannor i hovedstaden Alderon. Landet er tillige hjemsted for paladinerne, der er forkæmpere for alt godt, og landet er i det hele taget præget af lov og orden.

Siderne om World of Orion er først og fremmest et opslagsværk for mig selv og de to spillere, der spiller rollespillet, men ved at klikke rundt i menuen kan du som besøgende læse en masse om vores rollespil i World of Orion.

Siderne om World of Orion vil løbende blive opdateret med referat og nye ting og tiltag, hver gang vi har spillet rollespil i World of Orion, ligesom jeg løbende opdaterer siden med de to rollespilsfigurer, efterhånden som de stiger i levels og specielle evner.

World of Orion