Ølklub

I 2006 tog jeg initiativet til en ølklub, der bestod af 8 mand, som jeg spillede fodbold med. Denne ølklub blev i 2011 afløst af en ny ølklub, der bestod af 19 af fædrene fra mine børns skoleklasse. Desværre måtte vi i vinteren 2016 lukke ned for denne ølklub efter mere end fem år med masser af gode ølsmagninger og hyggelige aftener i godt selskab.

Nu er status med vores ølklub, at der som sådan ikke er en egentlig ølklub på nuværende tidspunkt. I stedet arrangerer jeg med jævne mellemrum ølsmagninger for en lang række af gode venner. Disse ølsmagninger bærer typisk præg af årstidstemaer såsom julefrokost, påskefrokost og pinsefrokost, men det er ikke en forudsætning, at der er tale om et egentligt tema - teoretisk set kan der være tale om en smagning, hvor der blot er stykket nogle spændende øl sammen, som vi mener, at vi bør smage, mens vi er i godt selskab.

Konceptet med denne ølklub er sædvanligvis, at vi mødes til smagning af 8-10 forskellige specialøl, hvorefter vi går på en menu, der ofte består af enten smørrebrød eller et godt stykke kød med tilbehør. Ofte er programmet bygget sådan op, at vi starter med at smage 6-7 øl, hvorefter vi går på maden, hviortil vi smager 2-3 øl. Til sidst slutter vi sædvanligvis af med at smage 2-3 øl i den noget stærkere ende.

Ølklub